Miten kuluttaa aikaa lentoa odotellessa?

Lentomatkustaminen on yhä yleisempää. Muihin matkantekovälineisiin verrattuna lentokoneet tarjoavat mahdollisuuden nähdä maailmaa laajemmin, ja se on monesti kaikista nopein vaihtoehto.Lentomatkustamiseen liittyy kuitenkin paljon turvallisuustoimenpiteitä ja muuta ennakointia, jotka pakottavat matkustajat saapumaan lentoasemille odottamaan lähteviä lentojaan ajoissa. Lentoasemat on onneksi suunniteltu yleensä erinomaisesti ajatellen lentojaan odottavia matkustajia ja tarjoavat useita eri ajanvietteitä erilaisille matkustajille.Ota tästä muutamat vinkit haltuusi ja varmista viihtyvyytesi lentoasemalla myös seuraavan matkasi aikana!

1. Ruokailu

Lentoasemat tarjoavat nykyään laajan valikoiman erilaisia ruokailuvaihtoehtoja. Mikäli et halua nauttia jollain kerralla lentokoneateriasta tai sinulla on paljon aikaa vietettävänäsi, käytä se nauttien maistuva ateria ilman kiirettä.

2. Ostokset

Lentoasemat ovat kuin pieniä ostoskeskuksia. Kaupoista voi ostaa melkein mitä tahansa moneen tarpeeseen varsinkin, jos puhutaan muodista, kosmetiikasta tai herkuista. Lentoasemalta löytyvät yleensä tunnetuimmat brändit kuten Dior ja Gucci. Edullisemmat hinnat eivät ole enää taattuja, mutta valikoimat ovat laajat usean lentoaseman valikoimassa. Jos matkabudjetti ei salli lentoasemalla ostosten tekemistä, voi ajan kuluttaa yhtä hyvin ikkunaostoksista nauttimiseen.

3. Lounget

Käytä mahdollisuutesi ottaa rennosti lentoasemalla ja nauttia tuoreimmista lehdistä sekä ilmaisesta WiFi-yhteydestä ja maksa itsesi sisään ykkösluokan loungeen. Nauti rauhasta ilman lentoaseman hälinää ja jatka lennolle rauhoittunein mielin.

4. Leikkipaikat

Lasten kanssa matkustaminen on aina oma tarinansa. Usealle lentoasemalle on ilmestynyt lasten leikkipaikka. Aktiivinen odottelu lasten kanssa helpottaa huomattavasti itse lentämistä pikku prinssien ja prinsessojen kanssa.

5. Online-pelit tabletilla tai puhelimella

Aika ei koskaan käy pitkäksi, kun hallussa on älypuhelin tai tabletti. Verkossa avautuu mahdollisuus online-pelaamiseen esimerkiksi nettikasinoilla. Raaputa odotellessa nettiarpa tai pyöräytä kolikkopelin kelat liikkeelle. Jos onni on myötä, voi matkakassa karttua!

6. WiFi

Jotkut lentoasemat tarjoavat jopa ilmaisen WiFi:n rajoitetuksi ajaksi tai maksullisen vaihtoehdon. Odotteluaikana voi siis kätevästi hoitaa työsähköpostit tai lukea seuraavasta matkakohteesta – olipa sitten missä päin maailmaa tahansa.

7. Kauneushoitola

Tasokkaat lentoasemat panostavat todella asiakkaiden viihtyvyyteen ja joillekin asemille on ilmestynyt jopa omat kauneushoitolapalvelunsa. Miksi et ottaisi rentouttavaa hierontaa lentoa odotellessasi ja matkustaisi levännein mielin odotettuun kohteeseen?

About

View all posts by